Pão com ovo especial – Special toast with egg

Se os adultos são sensíveis à apresentação da comida, que dizer das crianças? Essa torrada é fácil e divertida de fazer, e é obviamente mais gostosa. Certo?

Aqui já fizemos com janelinha de coração e estrela. Eu uso uma faquinha boa, mas acho que um cortador de biscoito grande seria ainda melhor. Um pouco de manteiga na frigideira e sal no ovo, provavelmente vai precisar virar, mas um lado sempre fica com o desenho. __________________________________________________________________________________

If we adults are sensitive to the presentation of food, what to say of kids? This one is easy and fun to make, and obviously tastier. Right?

We’ve already tried windows in star and heart shapes. I use a little knife, but a big cookie cutter would be even better. A little butter in the frying pan, some salt on the egg. You’ll probably have to flip but one side always keeps the shape.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s